CNAIR reia licitația pentru finalizarea SF al Autostrăzii Brașov-Bacău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR ) reia licitația pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate (SF) al Autostrăzii Brașov-Bacău.
 
 
Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „CNAIR a transmis, în 23 noiembrie, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Anunțul de Participare pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru noul contract.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 16 ianuarie 2023. Studiul de Fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitație (valoare estimată: 45 de milioane de lei, fără TVA). După finalizarea Studiului de Fezabilitate, construcția propriu-zisă a Autostrăzii Brașov-Bacău va fi finanțată prin fonduri europene (POT 2021-2027)”.
 
Contractul inițial pentru elaborarea SF, în valoare de peste 20 de milioane de lei fără TVA, a fost semnat, în urmă cu 2 ani și 6 luni, cu Asocierea Search Corporation & Primacons Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.