ColdCube Connect Flex – containere frigorifice mobile cu funcționare autonomă

Thermo King, lider în soluțiile de control al temperaturii de transport și marca Trane Technologies, a lansat, în 17 decembrie, ColdCube™ Connect Flex, cea mai recentă adăugire la portofoliul său de containere mobile flexibile, portabile de răcire, congelare și încălzire.

Noile modele Connect FLEX vin cu o baterie integrată, care oferă cel puțin 12 ore de capacitate de răcire autonomă, complet independentă de bateria vehiculului.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Containerele Thermo King ColdCube™ Connect FLEX sunt o soluție ușoară, durabilă și flexibilă, disponibilă în trei dimensiuni care se potrivesc unei autoutilitare sau camion standard. Containerele permit clienților să asigure un mediu autonom controlat de temperatură în vehiculele nefrigorifice și să îndeplinească o varietate de nevoi de transport și depozitare, inclusiv Pharma, comerțul cu amănuntul, catering și livrările de ultimul kilometru.

Conectivitatea Bluetooth permite clienților să controleze fără fir punctul de setare a temperaturii și oferă o vizibilitate completă a temperaturii și a stării fără a deschide containerul. Pentru conectivitate suplimentară, ColdCube™ Connect FLEX vine cu un senzor de temperatură preinstalat, compatibil cu sistemele telematice Thermo King.

„Containerele ColdCube ™ oferă o modalitate simplă și flexibilă de a vă asigura că produsele Pharma, proaspete sau pentru catering care sunt sensibile la temperatură sunt mutate și depozitate într-un mediu adecvat și controlat. Noile modele FLEX, grație bateriei integrate și operațiunilor autonome, oferă clienților și mai multă flexibilitate. Acum pot stoca containerul în afara vehiculului ori de câte ori este nevoie, fără a căuta o sursă de alimentare externă la care să se conecteze”, a declarat Oscar Sanz de Acedo Pollan, lider inginerie aftermarket la Thermo King. 

Modelele certificate ColdCube™ Connect FLEX Pharma oferă funcționare puternică, automată de răcire, înghețare și încălzire, atingând temperaturi de la -30 grade Celsius la +30 grade Celsius, în funcție de versiune, și ventilație internă eficientă. Acest lucru îndeplinește cerințele stricte pentru transportul sigur al produselor biomedicale, cum ar fi sacii de sânge, tuburile de sânge, vaccinurile și probele biologice în cele mai exigente condiții de mediu.

Caracteristici-cheie ale noilor containere:

  • Baterie integrată pentru cel puțin 12 ore de funcționare autonomă, fără fir. Pur și simplu reîncărcat la orice priză de 115 sau 230V AC
  • Complet independent de bateria vehiculului și compatibil cu autoutilitarele electrice.
  • Disponibil în versiunile 140, 330 și 720L.
  • Conectivitate Bluetooth și telematică gata.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.