Colosus facilitează relansarea economică prin licitații, în perioada 25 mai-25 iunie

În contextul economic actual există o nevoie accentuată de numerar pe piață, iar prima platformă românească de licitații, Colosus a dezvoltat o soluție dedicată companiilor din domeniul agricol și de construcții.

În data de 25 iunie, platforma va organiza o licitație ONLive, ca eveniment fizic, în funcție de restricțiile aplicabile în acel moment, iar licitația propriu-zisă se va derula electronic pe platforma colosus.ro. Licitația va fi precedată de mini-licitații săptămânale, derulate online pe anumite categorii de produse, cum ar fi excavatoarele, încărcătoarele, echipamentele agricole, respectiv industriale de care există o mare nevoie în această piață, conform calendarului afișat pe site.

„Dorim să dăm o mână de ajutor companiilor din domeniul agricol și industrial, respectiv dealerilor din acest segment. O licitație este o oportunitate atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. Utilajele listate la o licitație se vând în aceeași zi, nu se pune problema așteptării de câteva săptămâni sau luni, este de fapt cea mai rapidă cale către cash. În ceea ce privește cumpărătorii, ei beneficiază de o oportunitate de a face achiziții în condiții de încredere, toate utilajele fiind inspectate, iar pentru unele se asigură inclusiv garanție de 30 de zile. Prețurile finale de licitație se încadrează în media prețului de piață pentru utilajele respective. Piața de utilaje noi și second-hand estimăm că are o valoare de peste 2 miliarde de euro, iar scopul nostru de la Colosus este să menținem această piață în România, pentru companiile și furnizorii noștri autohtoni”, a accentuat Ruben Marian, fondatorul casei de licitații Colosus. 

Prima platformă de licitații online românească a fost fondată de Ruben Marian și o echipă din Statele Unite cu experiență de peste 20 de ani în licitații, avându-l ca și consultat pe Rick Albin, fondatorul Caterpillar Auction.

“Încrederea dintre parteneri este vitală într-o licitație, iar asta se construiește în timp printr-o activitate consistentă, adoptarea de bune practici în domeniu și livrarea peste așteptări, în mod constant.” – susține Rick Albin. 

Înregistrarea la licitație se face exclusiv electronic pe site-ul colosus.ro, iar crearea contului este gratuită.  

Colosus este prima platformă românească de licitații pentru utilaje, camioane și accesorii second-hand din România. Start-up-ul Colosus a fost fondat de proprietarul companiei Utilben, Ruben Marian, cu peste 13 ani experiență în comercializarea de utilaje in România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.