Concertul AC/DC muta pe alte trasee autobuzele din zona Pietei Constitutiei

Autobuzele de pe liniile 385 si 636 vor circula pe rute deviate, duminica, in ziua concertului trupei AC/DC din Piata Constitutiei, urmand a reveni la traseul de baza abia luni, incepand cu ora 6:00.

Autobuzele liniei 385 vor circula pe traseul de baza intre Platforma Valea Oltului si intersectia Soselei Panduri cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Soseaua Panduri, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei si apoi pe traseul actual.

Si autobuzele liniei 636 vor circula pe traseul de baza intre CET Vest Militari si intersectia Soselei Pandurilor cu strada Doctor Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Eroilor, Splaiul Independentei, cu intoarcere la Podul Izvor, pe malul stang al Splaiului Independentei, Bulevardul Eroilor, Strada Bagdasar, iar apoi traseul de ducere.

In plus, in noaptea de duminica spre luni, intre orele 4:30-6:00, autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de baza intre CET Vest Militari si intersectia strazii Izvor cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat, pe strada Izvor, Splaiul Independentei, Podul Izvor, cu intoarcere prin bulevardele Libertatii, Natiunile Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie, apoi traseul de baza.

Accesul la concertul sustinut de trupa AC/DC duminica, in Piata Constitutiei, din Bucuresti, se va face intre orele 15:00 si 21:30, iar traficul rutier va fi oprit, intre 14:00 si 00:00, pe Calea 13 Septembrie, intre bulevardul Libertatii si Piata Arsenalului, bulevardul Libertatii intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei si pe bulevardul Natiunile Unite intre strada B.P. Hasdeu si Piata Natiunile Unite.

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a instituit, incepand de miercuri, restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pe bulevardele Natiunile Unite, Libertatii si Unirii, in contextul pregatirilor pentru concert.

Soferii care intentioneaza sa tranziteze zona pe durata restrictiilor sunt sfatuiti sa foloseasca urmatoarele rute ocolitore: bulevardul Regina Maria – bulevardul George Cosbuc – bulevardul Tudor Vladimirescu – Piata Arsenalului; bulevardul Regina Maria – bulevardul George Cosbuc – bulevardul Tudor Vladimirescu – Soseaua Panduri; strada B.P. Hasdeu – strada Izvor – Piata Arsenalului – Soseaua Panduri – Calea 13 Septembrie.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.