Conferinta pentru taxa de Timisoara

Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa (APTE) 2002 si Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) organizeaza luni, 1 martie 2010, la intrarea in Timisoara dinspre Lugoj, pe drumul european E70 (in dreptul indicatorului de interzis > 7,5 to), o conferinta de presa avand ca tema taxa de tranzit impusa de Primaria Timisoara.

Potrivit unui comunicat al celor doua asociatii, APTE 2002 si FORT se vor asigura ca transportatorii ce doresc sa tranziteze orasul pe drumul european E70 nu vor fi abuzati de catre autoritati.

\”Cele doua patronate inca sunt deschise dialogului pentru cautarea unor solutii care sa nu ii afecteze financiar sau operational pe transportatori, dar avertizeaza, in acelasi timp, ca transportatorii au stiut de fiecare data sa se mobilizeze si nimic nu ii poate determina sa nu se manifeste impotriva abuzurilor. APTE 2002 si FORT considera ca transportatorii nu trebuie sa fie afectati de lipsa unor viziuni constructive aplicate infrastructurii rutiere, de orgolii politice ieftine si de impuneri abuzive\”, se arata in comunicatul citat.

In cazul in care indicatoarele rutiere de restrictionare a traficului pe drumul european E70 nu sunt legale, reprezentantii celor doua patronate le vor dezafecta imediat dupa conferinta de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.