Constanta: Motociclist prins cu 215 km/ora

 

Un motociclist de 33 de ani a fost surprins, sambata, de aparatul radar al unui echipaj de politie, in timp ce circula pe DN39, dinspre Mangalia catre Constanta, cu viteza de 215 km/h. Politistii i-au suspendat permisul pentru trei luni.

Alti 137 de soferi au fost depistati circuland cu viteza peste limita regulamentara. Politistii au retinut 24 de permise, dintre care doua pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, si au aplicat amenzi de peste 18.000 de lei.

Duminica, incepand cu ora 18.00, in municipiul si judetul Constanta, politistii si reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) vor avea o actiune comuna de informare a soferilor cu privire la consecintele nefaste ale consumului de alcool la volan. Tinerii sunt categoria de soferi vizata, deoarece acestia ignora adesea regulile de circulatie si masurile de siguranta in traficul rutier, efectuand depasiri neregulamentare, conducand cu viteza excesiva, urcandu-se la volan sub influenta bauturilor alcoolice si considerand ca nu le sunt afectate performantele la volan, sustin autoritatile.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.