Constructor pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă

CNAIR a desemnat firma Maristar Com drept câştigătoarea licitației pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2 București-Constanța, la km 157.


Oferta câştigătoare este în valoare de de 66,8 milioane de lei, fără TVA.

Contractul de execuţie se va putea semna după expirarea termenului legal de 10 zile, în care se pot depune contestaţii.

Durata contractului va fi de 24 luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada de garanţie, de 60 de luni.

„În cadrul contractului de reabilitare a părţii rutiere vor fi realizate o serie de lucrări, după cum urmeaza: înlocuirea hidroizolaţiei şi a căii pe partea carosabilă şi trotuare, înlocuire sistem rutier, înlocuirea parapetului pietonal şi directional, înlocuirea rosturilor de dilataţie, lucrări de reparaţii cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces şi la pile, lucrări de refacere a protecţiei anticorozive la structura metalică, atât pe podul principal, cât şi pe viaductele de acces etc.”, precizează CNAIR.

Podul peste Dunăre de la Cernavodă este unul combinat, de cale ferată şi şosea, care împreună cu podul similar de la Feteşti conectează municipiul Bucureşti cu Portul Constanta, unind Drobogea de Muntenia prin Autostrada A2.

Comisia de evaluare din cadrul CNAIR analizează și ofertele depuse pentru licitația privind reabilitarea Podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 150. Valoarea estimată a lucrărilor este de 96,79 milioane de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.