Consultare UNTRR privind pachetul rutier

UNTRR a lansat o amplă consultare a transportatorilor rutieri români cuprinzând mai multe chestionare on-line privind fiecare inițiativă legislativă majoră a Comisiei Europene din cadrul pachetului rutier, precum și un chestionar on-line rapid pentru identificarea posibilității unui compromis cu asociațiile de transport rutier din alte State Membre privind pachetul rutier.

Iată precizările UNTRR:

Pachetul rutier al Comisiei Europene intitulat „Europa în mişcare” cuprinde un amplu set de iniţiative legislative cu impact major asupra viitorului transportatorilor români în UE.

De aceea, UNTRR consideră că participarea dumneavoastră la actuala consultare privind impactul pachetului rutier este extrem de importantă la acest moment când transportatorii rutieri români aşteaptă măsuri urgente din partea Comisiei Europene pentru stoparea legilor naţionale protecţioniste din Vestul UE şi aplicarea uniformă a legislaţiei UE în scopul realizării pieţei unice a transporturilor.

UNTRR vă invită să participați acum la consultarea UNTRR completând chestionarele on-line de mai jos:

1. Consultare UNTRR – considerați posibil un compromis pe pachetul rutier ? – detalii aici

2. Consultare UNTRR privind pachetul rutier – care este impactul asupra transportatorilor români şi care trebuie să fie poziţia României la Bruxelles?
Vă rugăm să  completați cele 4 chestionare on-line de mai jos:
UNTRR vă mulțumește pentru participare!
Propunerile şi observaţiile dumneavoastră vor contribui la formularea poziţiei UNTRR pe marginea pachetului rutier, care va fi comunicată Guvernului României şi Europarlamentarilor români în scopul apărării interesului României şi al industriei româneşti de transport rutier în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European şi din Consiliul European. De asemenea, poziţia UNTRR va fi comunicată Comisei Europene cu ocazia dezbaterii pachetului rutier organizată de UNTRR în data de 21.09.2017 la Bucureşti – pentru mai multe detalii şi înregistrare click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.