Contract semnat pentru reabilitarea podului de la Milișăuți, de pe DN2H

CNAIR-DRDP Iași și Asocierea formată din TEST Prima-Beny Alex (lider) și Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi au semnat, 9 februarie, contractul privind reabilitarea podului de pe DN2H, km 4+776, Milișăuți, județul Suceava.
 
 
Contractul are o valoare de 8,907 milioane lei, fără TVA, cu un termen de execuție de 14 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, termen ce poate fi prelungit în situația în care lucrările sunt suspendate temporar din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
 
Momentan, circulația pe podul de la Milișăuți se desfășoară în sistem semaforizat, pe axul drumului, în urma degradărilor constatate la nivelul trotuarului pietonal, precum și al infrastructurii, precizează CNAIR.
 
Lucrările de reabilitare vin în completarea celor executate în anul 2018 și vizează atât partea de suprastructură (desfacere și înlocuire grinzi, desfacerea căii de rulare și turnare placă suprabetonare, refacere cale pod etc.), precum și partea de infrastructură (consolidare fundații, prin executare piloți). Totodată, vor fi executate lucrări la rampele de acces și în albia râului Suceava.
 
Șantierul se va desfășura pe câte o jumătate din lățimea căii podului, alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.