Contracte GEFCO Rusia cu companii aeriene de top

În al doilea trimestru al anului 2017, GEFCO a demarat parteneriate cu mai multe companii de transport aerian, iar acum colaborează cu majoritatea companiilor aeriene de top reprezentate de agenții și oficiile generale din aeroporturile din Moscova.

Destinaţiile principale prevăzute în cadrul acestor parteneriate sunt America de Sud și Asia.

„Datorită cooperării active cu partenerii noștri, avem oportunitatea de a oferi linii tarifare competitive clienților noștri și de a extinde în mod semnificativ direcţiile de export”, a declarat Ilya Kuznetsov, Șeful transportului aerian de mărfuri, GEFCO Rusia.

Principalele provocări cărora GEFCO le face față în cadrul acestui proces sunt furnizarea informațiile operative la cererea clienților, aprobarea comenzilor, reducerea semnificativă a duratei exporturilor de mărfuri și dezvoltarea unor noi direcții.

Un nou director general

GEFCO Rusia a numit un nou Director General: Valeria Seledkova, care a absolvit Facultatea de Economie la Universitatea de de Stat din Moscova, specializarea Statistică și Informatică.

Ea are experienţă în sectorul bancar, energetic și al petrolului și gazelor naturale. Din anul 2015 a deţinut rolul de Director Financiar în GEFCO Rusia (Rusia, CIS și țările baltice).

„Sunt foarte mândră să fiu liderul acestei companii iar, în același timp, aceasta reprezintă o nouă provocare profesională pentru mine. Obiectivele noastre prioritare pentru viitorul apropiat sunt realizarea unei strategii a companiei pe piața din Rusia, consolidarea eficacităţii operaţionale și a calității managementului, restructurarea proceselor operaţionale, îmbunătățirea culturii corporative și dezvoltarea leadership-ului. Desigur, nu uităm că contribuim și la experiența globală a GEFCO Group, așadar scopul nostru este să creștem per ansamblu,“ a spus Valeria Seledkova.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.