Convoi agabaritic pe ruta PTF Borș – Constanța Poarta 7

  Patru transporturi agabaritice se deplasează în perioada 4 – 12 ianuarie de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borș la Portul Constanța – Poarta 7, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR).

  foto: Arhivă

  Iată întreaga rută:

  • Borș P.T.F – DN1 – Biharia DN19 – DN19E – Păulești – DN1P – Aleșd – DN1 –  Cluj – A3 – Câmpia Turzii – DN 15 – Sighișoara – DN 13 – Centura Brașov – Vălenii de Munte – DN1A- DN 1 – Centura Ploiești – A3 – Centura București – A2 – A4 – Constanța Poarta 7.

  Vehiculele transportă utilaje industrial.

  Lățimea maximă a vehiculelor este de 4,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, precizează CNAIR.

  Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

  Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER,@CNADNR.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.