CORONAVIRUS: Măsuri de protecție a călătorilor în zona București-Ilfov

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) le solicită tuturor operatorilor de transport public să ia măsuri de igienizare și decontaminare a vehiculelor din parcul circulant, utilizând substanțe care distrug virusurile (produse pe bază de alcool sau clor).

În același timp, TPBI le recomandă călătorilor să nu utilizeze mijloacele de transport în comun dacă aceștia prezintă simptome de infectare cu virusul COVID-19, respectiv, tuse, febră și dificultăți de respirație.

De asemenea, călătorii trebuie să păstreze curățenia, atât în vehicule, cât și în stații, dovedind spirit civic și un comportament responsabil. Echipele de control vor aplica amenzi de 500 de lei/persoană pentru aruncarea în vehicul de șervețele, hârtii sau alte obiecte care ar putea răspândi virusul, precum ambalaje, resturi de mâncare, sticle sau alte recipiente etc..

Dacă un vehicul al vreunui operator, aflat în traseu, nu corespunde din punct de vedere al igienei, călătorii sunt rugați să comunice acest lucru, menționând numărul de inventar/ numărul de înmatriculare și linia pe care circulă acesta, la adresa de e-mail office@tpbi.ro, pentru ca TPBI să poată lua măsurile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.