Courier & Postal Services Forum 2018

Cea de-a 5-a ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale va avea loc pe 18 aprilie la Hotel InterContinental București și va aduce la masa de dezbateri cele mai reprezentative companii de curierat și servicii postale, împreună cu autoritatatea de reglementare ANCOM, magazinele online, furnizorii de servicii financiare sau echipamente și tehnologii pentru sector.

Conferinta va fi deschisa de Sorin Grindeanu, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Prima sesiune va prezenta o analiza a pietei de curierat si servicii postale, estimata in acest an sa depaseasca pragul de 500 milioane de euro, fiind dezbatute subiecte precum cresterea calitatii serviciilor,  provocari si modalitati de a ramane competitiv intr-un mediu de business in continua schimbare, servicii inovative si tehnologii de automatizare si eficientizare in domeniul logistic, posta si curierat.

Cei mai importanti manageri din curierat, precum Lucian Aldescu – CEO DPD Romania, Felix Patrascanu – Managing Partner FAN Courier, Cristi Petcu – General Manager Pink Post, Pavel Penchev – CEO Econt Bulgaria&Romania, Marian Seitan – General Manager MediaPost HitMail, se vor afla in dialog cu furnizorii de tehnologie si flote – Bogdan Ciubuc – Sales&Marketing Manager Mercedes-Benz Vans, Tomas Veigl – General Manager Boewe Systec si Dan Turcu – General Manager Ro Systec Group.

A doua sesiune va dezbate provocarile operatiunilor de livrare in relatia cu magazinele de e-commerce, iar panelul de vorbitori ii include pe Claudia Tudor – Director General Adjunct F64, Alex Niculescu – Vice-Presedinte Operatiuni eMAG, Ionut Pricop – Director Executiv Bringo Delivery, Mihai Patrascu – CEO EvoMag si Alin Stanciu – CEO FashionUP.

Va fi analizat impactul magazinelor on-line in serviciile de curierat din prisma asteptarilor clientilor, provocarile generate de fluctuatiile de livrari in anumite perioade ale anului sau nisele de crestere precum livrarile de mancare si cele cu temperatura controlata. Virgil Adochitei – Project manager Ropeco va vorbi despre solutii de operare a cashului, dedicate pietei de curierat.

Conferinta va avea o zona de expo, unde vor fi prezente standuri din partea  Honeywell, Mercedes-Benz, Ropeco si Zebra.

Partenerii conferintei sunt: Boewe Systec, DPD Romania, Fan Courier, Honeywell, Keba Automation, Mastercard, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Financial Services Romania, Pink Post, Ropeco, Ro Systec Group, Total Technologies si Zebra.

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.