COVID-19 la ARR: Examinările teoretice din 1 și 2 august, suspendate

Autoritatea Rutieră Română (ARR) suspendă sesiunile de examinare teoretică pentru obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională, programate pentru datele de 1 și 2 august, cu posibilittea prelungirii termenului.

Motivul: în data de 28 iulie, conducerea a fost înștiințată, telefonic, de către un salariat al său, că acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

„În data de 30.07.2020 un al doilea salariat a anunțat conducerea despre faptul că a fost diagnosticat cu COVID -19. Menționăm că cei doi angajați nu lucrează în aceeași structură și nu desfășoară activități de relații publice. În cadrul instituției a fost efectuată o anchetă internă, iar colegii de birou, (posibilii contacți direcți) au primit dispoziție să rămână izolați la domiciliu”, precizează ARR, într-un comunicat.

În data de 29 iulie, la nivelul administrației centrale, acolo unde cei doi își desfășoară activitatea în mod curent, s-a efectuat dezinfecția tuturor spațiilor pe care ARR le deține, cu nebulizare uscată de înalt nivel pentru suprafețe și microaerofloră, conform procedurilor de intervenție în astfel de situații.

„Totodată, a fost anunțat serviciul de medicina muncii, cu care instituția noastră are contract de prestări servicii, precum și Direcția de Sănătate Publică București, pentru efectuarea anchetei epidemiologice. Dorim să subliniem faptul că întreg personalul Autorității Rutiere Române – A.R.R. respectă instrucțiunile interne pentru prevenirea infectării cu virusul SARS COV-2”, se mai arată în comunicatul ARR.

În funcție de evoluția situației la nivel intern, există posibilitatea de a fi prelungită această perioadă, reluarea sesiunilor de examinare pentru județele care erau programate la data de 01 și  02.08.2020 va fi adusă la cunoștință persoanelor interesate din domeniu în termen util.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.