Credite pre-aprobate pentru firme cu afaceri de maxim 1 mil. euro

UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 million de euro, din șapte țări din Europa Centrală și de Est: România, Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prin introducerea acestei soluții de creditare mai rapide și mai simple, clienții UniCredit vor avea acces la limite mai mari pentru susținerea sau creșterea activităților lor, cu mai puțină documentație și fără nevoia de garanții suplimentare. Suma și perioada împrumuturilor pre-aprobate sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor locale specifice din fiecare țară.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank:Susținerea segmentului de companii micro, cu cifră de afaceri de până la un milion de euro, este un pilon important al strategiei noastre pentru anul 2023. În acest sens, dezvoltăm noi acțiuni prin care să răspundem nevoilor specifice ale acestui profil de client și să construim relații de parteneriat pe termen lung. Creditul pre-aprobat, un produs pe care îl introducem acum în portofoliul UniCredit Bank, vine cu beneficii multiple: limite de finanațare adaptate în funcție de nevoile și bonitatea specifice clientului, garanții minime pentru obținerea de capital de lucru, destinat susținerii activității curente, un proces de contractare facil, care presupune o singură vizită la bancă în cadrul căreia se va semna documentația contractuală”. 

Pierre Yves Guegan, Head of Retail pentru CE&EE la UniCredit: „Înțelegem provocările unice cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici astăzi și vrem să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a reuși. Odată cu introducerea împrumuturilor pre-aprobate, putem să le oferim clienților noștri soluții de creditare rapidă și simplă, astfel încât aceștia să se poată concentra mai mult timp asupra propriei afaceri și propriilor clienți”.

Această nouă soluție de finanțare este concepută pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici și preocupărilor acestora cu privire la gestionarea finanțelor. Acest lucru este posibil prin reducerea documentelor pentru împrumuturile preaprobate și prin accelerarea procesului de aprobare prin automatizare. 

Această nouă inițiativă orientată către clienți demonstrează puterea UniCredit ca grup internațional. Resursele și experiența pe care o avem în mai multe țări ne permit să oferim o soluție completă care se adresează nevoilor specifice ale întreprinderilor mici din Europa Centrală și de Est. Aceast program de finanțări pre-aprobate este un exemplu excelent al modului în care suntem capabili să creăm valoare pentru clienții noștri utilizând punctele forte ale rețelei noastre internaționale și un cadru de risc clar”, comentează Gianfranco Bisagni și Teodora Petkova, CEO pentru Europa Centrală și CEO pentru Europa de Est în cadrul UniCredit.

UniCredit și-a asumat angajamentul de a sprijini comunitățile locale și de a ajuta întreprinderile mici să își dezvolte potențialul, să crească și să aibă succes. 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est.. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.