CTP Invest a semnat un mare contract cu MAKRO

ctpark, ctpCTP Invest, liderul de piață în domeniul dezvoltărilor industriale cehe, a semnat un contract de închiriere cu MAKRO Cash & Carry ČR, pentru aproximativ 53.000 m2 de spaţiu de depozit si birouri în CTPark Praga North, situat strategic pe autostrada D8.

Aceasta este una dintre cele mai mari tranzacții încheiate recent pe piaţa cehă de spații industriale. Investiţia totală anunțată de CTP este se ridică la  aproximativ 35 de milioane de euro.

Operatorul lanțului en-gros MAKRO, intenționează să deschidă noul său centru de distribuție semi-automatizat în primul trimestru al anului viitor. Acesta va deservi magazinele Makro și clienții acestora și vine în întâmpinarea cerințelor clienților MAKRO prin introducerea unui serviciu de livrare de produse alimentare care să corespundă și celor mai futuriste standarde.

Această tranzacție ridică reţeaua logistică globală a MAKRO la cel mai înalt nivel și contribuie la flexibilitatea necesară pentru creşterea economică viitoare. Aproape o realizare artistica, construcția este personalizată și bazată pe cele mai recente standarde și specificații de durabilitate ale CTP, cum ar fi iluminare LED, contorizare inteligentă și izolare termică înalt-eficientă.

“Pentru CTP, această tranzacţie este de departe cea mai mare din Praga de până acum și suntem extrem de încântaţi să urăm bun venit MAKRO în marea noastră familie de chiriaşi. Sperăm ca MAKRO să fie mulțumit de nivelul ridicat de calitate al serviciilor pe care le oferim pe termen lung. Spre exemplu, CTP a fost de acord să înfiinţeze linii de autobuze de transfer de la şi până la oraşele învecinate (ex. Praga-Letňany Kladno, Roztoky și Litoměřice) — ca un supliment la sistemul de public transport – poziționând astfel această dezvoltare în categoria celor prietenoase pentru angajat”, spune Remon Vos, CTP CEO.

Guillaume Chêne, CEO MAKRO ČR / METRO SR, a declarat: “Serviciul nostru de livrare în Republica Cehă este într-o creştere semnificativă şi am decis să-l ridicăm la un nou nivel printr-un centru de distribuţie semi-automatizat care să asigure serviciile de livrare atât către magazinele noastre, cât și către client. Vom folosi tehnologiile moderne disponibile pentru a optimiza canalele noastre de distribuție şi a introduce noi servicii, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre. Aşteptăm, de asemenea, să atingem un nivel de flexibilitate care să ne permită să satisfacem aşteptărilor în creștere ale clienţilor noştri”.

Cele 22,4 ha ale CTPark Prague North oferă peste 80.000 m2 de spațiu construit și se situează la doar 30 de minute de Praga şi de Aeroportul Internaţional Vaclav Havel.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.