CTP investește 3 milioane de euro pentru iluminarea cu LED în CTParks

CTPark BucharestCTP investeşte 3 milioane de euro pentru a moderniza proprietățile din portofoliu prin înlocuirea sistemelor de iluminat existente cu iluminarea LED. Aceasta este una dintre cele mai recente investiţii și vizează atât sistemul de iluminat interior, cât și pe cel exterior din CTPark București Vest.

CTP intenţionează să implementeze noua tehnologie Smart LED pentru o suprafaţă de peste 54.000 m2. Unul dintre beneficiile aduse de această inovație este reducerea cu aproximativ 30 % a consumului de energie electrică

Actualizarea sistemului de iluminat cu LED crește eficiența și aduce multe beneficii pentru clienți, nu numai prin reducerea consumului de energie şi reducerea costurilor, ci și prin perspectiva îmbunătățirii aduse spațiului de lucru. Iluminarea cu LED produce o mai mare luminozitatea, sporeşte vizibilitatea şi lumina caldă contribuie la crearea unui mediu de lucru mai plăcut. Mai mult, o zonă mai luminoasă de lucru creşte siguranţa prin reducerea potenţialului de accidente care pot rezulta atunci cand vizibilitatea este redusă.

“În prezent, modernizarea sistemului exterior de iluminat al CTPark București Vest este aproape 100% completă și însumează aproximativ 150 de lămpi schimbate. Pe parcursul anului, CTP urmează să implementeze schimbarea sistemului actual de iluminat cu noua tehnologie LED pentru o suprafață de aproximativ 400.000 m2 de spaţii și va colabora clienții pentru a adapta instalarea sistemului conform cerințelor acestora”, spune Stefan de Goeij, Head of Property Management Department CTP.

Noua tehnologie de iluminat Smart LED necesită mult mai puțină întreţinere datorită pieselor ușor de înlocuit. Becurile LED pierd doar 10 % din luminozitate după 50.000 de ore de utilizare şi sistemul permite programarea orarului de utilizare sau aprinderea luminii pe bază de sensor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.