CTP: investiții de 200 milioane euro în 2021, pentru 300.000 mp

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, anunță avansul rapid al lucrărilor de construcție începute în acest an. În România, CTP își propune să finalizeze construirea unor clădiri cu o suprafață totală de 300.000 m2 până la finalul lui 2021, iar investițiile dedicate acestor proiecte vor atinge 200 milioane euro.

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Un prim proiect de succes care se desfășoară într-un ritm accelerat este depozitul pe care CTP îl construiește pentru operatorul logistic al lui Kingfischer, compania Quehenberger, în cadrul CTPark Bucharest West. Dezvoltatorul a reușit să ridice deja 25% din suprafața totală a clădirii la doar două luni de la începerea lucrărilor. 

Pe lângă depozitul pentru Kingfischer, compania care operează Brico Depot în România, CTP mai dezvoltă, în același timp, alte șase proiecte în parcurile din Timișoara, Turda, Sibiu, Pitești, dar și din jurul capitalei – CTPark Bucharest și CTP Bucharest North. Aceste lucrări au o valoare de piață de aproximativ 200 milioane euro și vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2021.

Valentin Roșu

Valentin Roșu, Regional Development Director, CTP România a declarat: CTP este recunoscut nu doar pentru serviciile premium și customizate pe care le oferă clienților săi, dar și pentru rapiditatea de care dă dovadă în ceea ce privește construcțiile noi pe care le realizează. Am reușit să ridicăm deja 25% din clădirea pentru Kingfischer la doar două luni de la demararea lucrărilor de construcție. Ne dorim ca anul acesta să continuăm să susținem ritmul bun pe care l-am avut în 2020 și să fim la înălțimea așteptărilor clienților care aleg să lucreze cu noi.

CTP acționează ca și antreprenor general pentru proiectele grupului din România, sub îndrumarea lui Valentin Roșu. Acesta coordonează împreună cu o echipă de 15 ingineri experți toate șantierele din București și din țară. 

Stadiul lucrărilor începute de CTP ce vor fi finalizate până la sfârștiul anului 2021:

  • CTPark Bucharest West: peste 25% din lucrări realizate
  • CTPark Bucharest North: peste 35% din lucrări realizate
  • CTPark Bucharest: începutul lucrărilor de extindere
  • CTPark Pitești: începutul lucrărilor 
  • CTPark Timișoara II: 85% din lucrări realizate
  • CTPark Turda: 75% din lucrări realizate
  • CTPark Sibiu: 15% din lucrări realizate

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.