CTP a semnat un contract cu Network One Distribution

CTPark BucharestCTP și Network One Distribution (NOD) au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu de depozite de peste 30 000 mp în CTPark Bucharest West. NOD este lider în sectorul electro-IT, sector care crește cu succes pe piața românească.

NOD are o reţea de 3 000 clienţi şi este, de asemenea, un furnizor principal al lanțurilor de retail. Noul centru logistic construit va fi predat până la sfârșitul verii acestui an și va contribui la succesul eforturilor depuse de NOD pentru a-și îmbunătăți și extinde serviciile în Q4, perioada de vârf a sezonului.

Părţile au convenit o cooperare pe termen lung şi CTP se angajează să sprijine și mai mult creșterea NOD. Investiţia este estimată la aproximativ 15 milioane de euro, iar proprietatea este construită în conformitate cu cele mai recente standarde oferite de CTP.

“Investim continuu în îmbunătăţirea standardelor proprietăților din portofoliu. Modernizarea sistemului de iluminat interior și exterior prin trecerea la sisteme de iluminat LED,  sistemele de siguranță la incendii, ușile de încărcare sunt doar câteva dintre aspectele cărora CTP le acordă o deosebită atenție”, spune Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development Department, Romania.

CTPark Bucharest West este parcul de logistică și depozite cu cea mai mare şi mai rapidă creştere din România, situat strategic aproape de oraș. CTPark Bucharest West oferă minimum 200 000 mp de spaţii de depozit şi CTP intenționează să dezvolte încă 100 000 mp până la sfârșitul acestui an. În plus, CTP intenționează să continue dezvoltarea parcului și dincolo de 2017, iar spațiul total potential construit să depășească 500 000 mp. În prezent, există aproximativ 1 000 de oameni angajați în CTPark Bucharest West şi CTP se aşteaptă ca acest număr să crească la cel puţin 2 000 oameni anul viitor.

About CTP

CTP is a full-service commercial real estate developer and manager, specializing in the delivery and management of custom-built, high-tech business parks for leading international and domestic companies making strategic investments in new or expanded operations in Central Europe. CTP is the owner of the CTPark Network, the largest integrated system of premium business parks in Central Europe, with over 3.85 million m² of A-Class properties in over 60 strategic locations.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.