Cu buldozerul in garajele din Sectorul 4

In scopul amenajarii de noi parcaje de resedinta – anul trecut fiind trasate peste 30.000 de locuri -, Primaria Sectorului 4 al Capitalei continua dezafectarea constructiilor provizorii de tip garaje si a altor \”bombe\” amplasate ilegal pe domeniul public.

Din dispozitia primarului Cristian Popescu – Piedone, inspectorii Serviciului Inspectie Control Constructii au transmis 27 de somatii pentru desfiintarea constructiilor provizorii tip garaj, amplasate fara autorizatie pe domeniul public al Municipiului Bucuresti, in zonele Uioara si Crisul Alb. Demersul edilului Sectorului 4 urmareste eliberarea zonelor ocupate ilegal de constructiile provizorii transformate in adevarate spatii de depozitare, pentru a permite amenajarea de spatii verzi si noi locuri de parcare.

Toti proprietarii somati au la dispozitie 24 de ore pentru a desfiinta constructiile neautorizate. In caz contrar, angajatii Serviciului Inspectie Control Constructii vor trece, cu sprijinul celor de la ADPP 4, la dezafectarea celor 27 de garaje si copertine, cheltuielile pentru realizarea acestor operatiuni, cat si pentru readucerea terenului la starea initiala urmand a fi suportate de catre proprietari.

In cursul anului trecut, ulterior dezafectarii garajelor si a altor constructii provizorii care ocupau abuziv domeniul public, pe raza Sectorului 4 s-a reusit amenajarea a peste 30.000 de locuri de parcare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.