Cu DKV veți putea achita noua taxă de drum din Slovenia

DKV oferă înregistrarea și achitarea simplă și rapidă a taxei de drum din Slovenia, țară care va schimba începând cu 1 aprilie 2018 sistemul de taxare într-un sistem fără bariere.

Iată precizările DKV:

Slovenia își reorganizează până la 1 aprilie 2018 sistemul taxei de drum. Începând din acel moment, accesul pe drumurile cu taxă de drum obligatorie nu mai este reglementat prin puncte fixe de plată, ci prin sistemul de taxare automat DarsGo.

Fiecare vehicul a cărui greutate totală admisă depășește 3,5 tone are nevoie de un dispozitiv de taxare montat pe vehicul (dispozitiv de bord) și trebuie reînregistrat pentru noul sistem automat de taxare.

Cartelele DARS și dispozitivele de taxare ABC utilizate până în prezent devin invalide. Din acest moment, clienții DKV se pot înregistra pe site-ul DKV pentru noul sistem de taxare. În urma înregistrării cu succes pot fi trimise gratuit, la cerere, dispozitive integrate Postpay către orice adresă de livrare din UE sau pot fi ridicate de la orice stație locală DARS Service.

DKV recomandă înregistrarea și procurarea rapidă a dispozitivelor de bord pentru evitarea blocajelor și ambuteiajelor la momentul aplicării taxei.

Se va percepe un cost de activare de 10 euro pentru fiecare unitate de bord (nu există taxe de închiriere sau pentru servicii). Cu toate acestea, dispozitivul de taxare rămâne în proprietatea operatorului de taxare DARS. În plus, fiecare dispozitiv este montat pe vehicul; numărul axelor poate fi reglat manual – la fel ca în cazul dispozitivului GO-Box din Austria și al noului DKV BOX EUROPE.


Informații suplimentare, pe www.dkv-euroservice.com 

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 900 de persoane. În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări.

În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2017, DKV Card a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.