Cursa Tarom revenita dupa decolare pe Aeroportul Otopeni

 

Cursa Tarom ROT415 Bucuresti – Madrid, care a decolat luni de pe Aeroportul International Henri Coanda, s-a intors in deplina siguranta la Bucuresti, la aproximativ 35 de minute de la decolare, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

 

Echipajul cursei a raportat aparitia unui zgomot in timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei a decis preventiv intoarcerea pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, conform procedurilor standard de siguranta zbor, pentru a asigura deplina siguranta a pasagerilor. Aeronava de tipul Boeing 737-300 va intra intr-o procedura de control amanuntit inainte de a fi reprogramata la zbor.

Cei 78 de pasageri au fost debarcati in aeroport unde li s-a asigurat asistenta si isi continua calatoria cu o alta aeronava, care a decolat la ora 12:10.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania nationala deserveste 57 de destinatii in sezonul de vara in 2011, operand catre tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Anul trecut, Tarom a transportat peste 2,191 milioane pasageri, cu 23,66% mai mult decat in 2009. Pentru acest an, compania estimeaza peste 2,4 milioane de pasageri si un grad de incarcare de peste 64%. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.