Curse suplimentare TAROM

Tarom anunta ca, incepand cu data de 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Cluj a crescut de la 25 la 30, prin introducerea cursei suplimentare care va opera de luni pana vineri. De asemenea, incepand cu aceeasi data, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Oradea a crescut de la 11 la 13, prin introducerea a doua frecvente suplimentare, in zilele de luni si miercuri. Incepand cu data de 3 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Sibiu va creste de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare, in zilele de luni/marti.

Incepand cu data de 29 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Targu Mures a crescut de la 3 la 4, prin introducerea unei frecvente suplimentare la cursa cu innoptare, in zilele de luni/marti, iar, de pe 28 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Timisoara a crescut de la 24 la 25, prin introducerea unei frecvente suplimentare in ziua de duminica. Incepand din 3 mai, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Satu Mare va creste de la 5 la 7, prin introducerea cursei suplimentare care va opera in zilele de luni si miercuri.

Nu in ultimul rand, in perioada 17 iunie – 26 septembrie 2010, Tarom pune la dispozitie zboruri directe Bucuresti – Constanta si Cluj-Napoca – Constanta.

Raluca MIHAILESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.