Curse Tarom special pentru litoral

Compania Tarom anunta ca va duce turistii din Bucuresti si Cluj-Napoca la mare, pe timpul verii, la preturi pornind de la 71-78 de euro/biletul. Cursele vor avea o frecventa de doua pe saptamana.

Compania aeriana Tarom va opera, in perioada 17 iunie-26 septembrie, zboruri din Cluj-Napoca si Bucuresti spre Constanta, cate doua pe saptamana. Pretul unui bilet pe ruta Bucuresti – Constanta porneste de la 71 de euro, cu taxe incluse, iar pentru Cluj-Napoca – Constanta, tariful pleaca de la 78 euro.

Reamintim ca Tarom a suplimentat numarul zborurilor catre mai multe destinatii interne. Astfel, incepand cu 28 martie, numarul de zboruri oferite saptamanal intre Bucuresti si Timisoara a crescut de la 24 la 25, iar din 29 martie compania a marit frecventa pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca, de la 25 la 30 de curse, si a cursei Bucuresti – Oradea, de la 11 la 13 zboruri. Tot din 29 martie au fost suplimentate cursele operate de la Bucuresti la Sibiu, de la trei la patru zboruri pe saptamana. Din data de 3 mai vor creste de la trei la patru zboruri pe saptamana, cursele Bucuresti – Targu Mures, si de la cinci la sapte curse saptamanale, zborurile din Bucuresti spre Satu Mare.’Compania a decis sa suplimenteze numarul zborurilor pe mai multe destinatii interne, pentru a-si consolida pozitia pe piata interna, in conditiile in care cererea pentru transportul aerian intern a crescut cu aproximativ 17% de la inceputul anului 2010, comparativ cu perioada similara a anului trecut’, a anuntat directorul de marketing si vanzari al Tarom, Gabriela Bordea.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.