Dacia prelungeşte pe 10 ani închirierea în Piteşti Industrial Park

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, şi-a prelungit pentru următorii zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park, potrivit unui comunicat de presă transmis, în 2 februarie, de Globalworth, deţinătorul proiectului.

Situat în Oarja, judeţul Argeş, la 10 km de Piteşti, pe autostrada A1, Automobile Dacia organizează şi implementează procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto în Piteşti Industrial Park din anul 2010.

Complexul modern constă într-o unitate de depozitare cu un singur acoperiş finalizată şi închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuţie a pieselor de schimb şi accesorii ale Grupului Renault din afara Franţei.

Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 16,2 hectare, proiectul a primit o certificare Green Edge, dovedind interesul companiei pentru economiile de utilităţi şi dezvoltarea verde, adăugând valoare experienţei chiriaşilor.

„În plus faţă de colaborarea logistică, în 2019, Globalworth a început o colaborare pe termen lung cu grupul francez şi în sectorul de birouri, oferind-i o soluţie optimă de spaţiu de birou. Sediul companiei din România, Renault Bucharest Connected, situat în partea de vest a Bucureştiului, se întinde pe o suprafaţă de 58.000 mp şi include spaţii de birouri şi un centru de design. Renault Bucharest Connected are acces excelent, fiind situat în apropierea rutelor de transport public care deservesc întregul Bucureşti. Clădirea oferă, de asemenea, acces uşor la Piteşti Industrial Park şi la Centrul Tehnic Titu, prin autostrada A1″, precizează compania imobiliară.

Tranzacţia cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie uşoară a Globalworth, se întinde pe o suprafaţă de 233.098 mp, în diferite zone din România, cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Printre proiectele care consolidează activităţile de logistică şi ale companiei se numără Piteşti Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanţa Business Park şi Timişoara Industrial Park.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri.

La 30 iunie 2020, portofoliul companiei avea o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, iar aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naţionale şi multinaţionale.

În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile sale se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.