DB Schenker în România, Partener Logistic Oficial al BSDA 2018

DB Schenker în România a asigurat prezența a peste 50 de expozanţi din 26 de ţări la cea mai mare expoziţie şi conferinţă internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securității naționale, securității cibernetice și securității private din sud-estul Europei, Black Sea Defense & Aerospace Exhibition & Conference 2018, fiind partener logistic oficial din anul 2007.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției;

Specialiştii companiei au furnizat, în cele mai bune condiţii, servicii de transport și logistică pentru materialele de construcție a standurilor şi echipamentele expozanţilor, oferindu-le soluţii personalizate eficiente care respectă cerinţele specifice industriilor de provenienţă. De asemenea, compania a realizat transportul materialelor promoționale utilizate de către expozanţi în cadrul evenimentului găzduit de ROMAERO S.A. în Bucureşti, în prima jumătate a acestui an.

Soluții personalizate pentru târguri și expoziții internaționale

Utilizând rețeaua internațională de transport rutier, aerian și maritim a grupului DB Schenker, bunurile expozanților din toată Europa dar și din Asia, Statele Unite ale Americii sau Canada, au fost livrate la destinație în cel mai scurt timp. Acestea au fost transportate în condiții de maximă siguranță, folosind mijloace de transport și echipamente de manipulare dedicate și au beneficiat de servicii door-to-door pentru preluare și livrare la destinație. De asemenea, compania s-a ocupat de realizarea tuturor formalităților vamale necesare pentru transporturile efectuate.

Pe lângă numeroasele mărfuri transportate pe cale rutieră în camioane complete, parțiale și în regim de grupaj, DB Schenker a realizat și peste 28 de expediții aeriere, pentru mărfurile care au necesitat un timp de tranzit redus.

Totodată, experții companiei au soluționat cu seriozitate și profesionalism toate cererile de transport pentru exponatele și echipamentele militare în colaborare cu Departamentul pentru Controlul Exporturilor ANCEX. În cadrul celui mai amplu transport agabaritic coordonat pentru BSDA 2018, a fost transportat un vehicul militar blindat cu o greutate de 26.800 kg  și dimensiuni de 830 x 300 x 290 cm pe ruta București – Nădlac – București, însoțit constant de personal specializat și escortă de jandarmi. Vehiculul militar a necesitat o atenție deosebită din partea transportatorilor, pe toată durata procesului de manipulare, atât datorită dimensiunilor atipice, cât și a greutății considerabile.

Departamentul Târguri și Expoziții din cadrul DB Schenker în România

Operațiunile de transport și logistică au fost coordonate de către departamentul Târguri și Expoziții din cadrul DB Schenker în România, care este specializat în oferirea de soluții personalizate pentru evenimente de anvergură, precum târguri comerciale, expoziții internaționale, evenimente sportive sau de divertisment și concerte. Expedițiile au fost realizate în strânsă colaborare cu departamentele conexe din cadrul DB Schenker, responsabile de serviciile utilizate pentru livrarea bunurilor la locație.

Experții în logistică au răspuns cu succes, provocării de a coordona eficient cele mai numeroase şi voluminoase transporturi realizate pentru Black Sea Defense & Aerospace Exhibition & Conference, cea mai de amploare ediție până acum, cu cei mai mulţi expozanţi, cele mai multe produse expuse şi cel mai mare număr de vizitatori.

Pentru returul bunurilor s-a utilizat tot reţeaua internaţională de transport a grupului DB Schenker și serviciile logistice DB Schenker.

Cu acest parteneriat, DB Schenker își demonstrează capabilitatea de a transporta la timp și în siguranță echipamentele și bunurile necesare pentru buna desfășurare a unui eveniment în mediul internațional, asigurând o gamă completă de servicii de transport și logistică, la cele mai înalte standarde.

Colaborarea dintre DB Schenker şi TNT Production România, în cadrul proiectului Black Sea Defense & Aerospace, a început în anul 2007 odată cu prima ediţie a evenimentului şi a continuat şi în 2018 prin susținerea pe plan logistic a celei de-a VII-a ediţii, BSDA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.