DB Schenker în România recompensează șoferii

DB Schenker în România apreciază efortul conducătorilor auto din transporturi în repornirea economiei și îi recompensează pe șoferii parteneri. Primii 500 de șoferi vaccinați care se prezintă într-una dintre locațiile DB Schenker din campanie vor primi câte un tricou și o șapcă personalizate #TransportHero #WeKeepEuropeMoving.

„Prin această inițiativă dorim să marcăm simbolic rolul extraordinar jucat de șoferi în timpul pandemiei, iar acum în repornirea economiei. Suntem încrezători că împreună putem reconstrui normalitatea de care au nevoie toate industriile pentru revenirea economică” a subliniat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.

Iată și celelalte precizări transmise ZIUA CARGO:

Pandemia COVD-19 a avut un impact profund asupra oamenilor și companiilor. Pe întreg parcursul pandemiei, transportatorii au depășit provocări fără precedent pentru a putea livra mărfuri în toate colțurile lumii. Presiunea lanțurilor de aprovizionare de a asigura tipologii noi de produse au fost susținute de dedicarea transportatorilor și specialiștilor în logistică de a depăși limitări într-o continuă schimbare de la o oră la alta.

În același timp, am fost martori la suspendarea activității comerciale pentru multe alte industrii. Sute de mii de români și-au pierdut în câteva zile sursele de venit. Pentru cei mai mulți, șansa la redresare economică este revenirea la normalitate, iar singura soluție disponibilă este vaccinarea.

„DB Schenker în România dorește să mulțumească tuturor șoferilor parteneri pentru toate eforturile depuse în această perioadă dificilă. Datorită unei strânse colaborări am reușit să asigurăm clienților noștri continuitate și soluții eficiente pentru lanțurile de aprovizionare”, a conchis Albin Budinsky.

Primii 500 de șoferi parteneri vaccinați care ajung într-una dintre cele șase locații DB Schenker din campanie vor primi câte un tricou și o șapcă personalizate #TransportHero #WeKeepEuropeMoving. Șoferii trebuie să prezinte o comandă de transport confirmată de DB Schenker în România (CMR), documentul care atestă vaccinarea „Adeverința de vaccinare” (pe suport de hârtie sau în format electronic) și cartea de identitate.

Cele șase locații din campanie sunt: DB Schenker Bucharest West, DB Schenker Brașov, DB Schenker Cluj-Napoca, DB Schenker Constanța Mol1S, DB Schenker Arad, DB Schenker Bacău.

Despre DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, peste 45 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi peste 1,000 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor logistic de top, care acoperă perfect piaţa naţională.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport şi logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri şi expoziţii, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale şi operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

Despre DB Schenker 

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice şi de transport, cu peste 76,900 de angajaţi în 2,100 de locaţii și 130 de țări. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operaţiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.