DB Schenker inaugurează un nou terminal în București

DB Schenker, furnizor global de servicii de transport și logistică, anunță deschiderea până la finalul anului 2018 a unui nou terminal pentru operațiunile de logistică și transport în regim de grupaj, în suprafață de 21,000 mp, în CTPark Bucharest West (CTP).

Iată precizările, în comunicatul remis redacției;

“Noul terminal, reprezentând o investiție de aproximativ 6,5 milioane de euro, va fi o unitate Build-to-Suit, dezvoltat de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și logistice premium.

Aceste caracteristici constructive, care depășesc standardele de piață actuale, vor plasa terminalul DB Schenker în categoria clădirilor verzi („green buildings”), cu grad ridicat de eficiență termică și consum energetic redus.  

“Având în vedere planurile de dezvoltare ale DB Schenker în zona București și localitățile limitrofe privind serviciile logistice și de transport, mai cu seamă transportul rutier, am decis relocarea activităților noastre într-un nou terminal logistic dezvoltat cu un partener puternic precum CTP. Acest terminal întrunește pe de o parte cele mai înalte standarde tehnico-constructive din piață, precum și toate cerințele funcționale ale DB Schenker, iar, pe de altă parte, ne creează premisele unei dezvoltări pe termen mediu și lung în aceeași locație, dată fiind poziționarea într-un parc logistic aflat în continuă și accelerată expansiune – CTPark Bucharest West”, a declarat Adrian Crizbășianu, COO și Membru al Consiliului Director, DB Schenker în România.

CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa de Est, este poziţionat strategic în vestul capitalei, la nodul rutier km 23 al autostrăzii A1. Dimensiunea totală a parcului este de aproximativ 241,2 ha, având în prezent o suprafață închiriabilă totală de 330,000 mp, care cuprinde 10 depozite. La aceasta dată au fost deja demarate lucrările pentru dezvoltarea altor 2 clădiri, care vor ocupa o suprafață construită cumulată de aproximativ 200,000 mp, programați pentru livrare în mai multe faze, în 2018 și 2019, astfel încât până la finalul anului 2019 suprafaţa construită va ajunge la peste 500,000 mp. Obiectivul CTP este ca în următorii 3-4 ani CTPark Bucharest West să atingă o suprafață totală construită de peste 1 milion de metri patrăți.

“Prin această investiție suntem încrezători că vom fi în mai bună măsură capabili să satisfacem, pentru clienții noștri existenți și viitori, toate cerințele în termeni de calitate, inovație și valoare adăugată”, conchide Adrian Crizbășianu.

Despre DB Schenker în România

În anul 2017 cifra de afaceri DB Schenker în România a atins pragul de 124 milioane de euro, cu o creştere de aproximativ 16 procente comparativ cu anul financiar 2016 (107 milioane de euro).

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi peste 1,100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport și logistică la nivel național.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri și expoziții, servicii de relocare, servicii vamale și operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

Despre DB Schenker

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice și de transport, cu peste 72,000 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operațiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 95 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 800,000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.å

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.