Dertour anunță oferte de la 299 de euro la Târgul de Turism 2022

Dertour anunță vacanțe cadou și oferte de la 299 euro la Târgul de Turism 2022, care se desfășoară la Romexpo, în perioada 24 februarie – 27 februarie, revenind în format fizic. Dertour a pregătit pentru toți vizitatorii târgului oferte de la 299 de euro/persoană, pentru 7 nopți, în regim all inclusive, cu zbor inclus și orice achiziție a unui pachet îi înscrie pe aceștia automat în extragerea pentru 2 vacanțe cadou.   

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Printre cele mai atractive pachete de vacanță se numără cele pentru Turcia și Egipt, unele dintre destinațiile „aproape de casă” preferate ale românilor. În același timp, cei care preferă confortul online-ului, pot intra între 24 – 27 februarie pe www.dertour.ro/targ-turism și pot rezerva direct o vacanță. Pentru oricare alte solicitări, consultanții Dertour oferă asistență în a găsi oferta perfectă pentru fiecare.

Turcia redevine destinația cea mai dorită de către români, ajungând numărul 1 în topul preferințelor acestora, urmată îndeaproape de către Egipt. Iubitorii de călătorii sunt așteptați cu oferte exclusive de vacanțe începând de la prețul de 299 de euro/persoană, all inclusive (zbor, cazare 7 nopți, cameră dublă în regim de masă all inclusive), iar reducerile de la Târgul de Turism ajung până la 550 euro/persoană.

Dertour a pregătit ca de fiecare dată o surpriză specială. Cei care achiziționează o vacanță  în perioada târgului, vor intra automat în tragere la sorți pentru cele două vacanțe cadou. Acestea includ 7 nopți, în regim all inclusive cu zbor inclus, pentru 2 persoane în destinațiile vedetă ale anului 2022, Turcia și Egipt.

Compania preconizează că anul acesta va exista o cerere ridicată pentru destinații precum Tunisia, Spania sau Portugalia,  în urma ridicării restricțiilor de călătorie. La mare căutare rămân vacanțele exotice, ce devin accesibile prin ofertele pregătite pentru Târgul de Turism. Cu zboruri de până la 5 ore sunt disponbile destinații precum Dubai, Ras Al Khaimah, Maderia sau Maroc, iar pentru pentru destinații cu zboruri mai lungi de 5 ore, Dertour vine la Târg cu oferte exclusive pentru Maldive, Seychelles, Sri Lanka, Mexic sau Punta Cana.

„În sezonul 2022, probabil că o să asistăm la unele schimbări de locuri pe podium – considerând că Turcia va reveni ca preferința nr. 1 în rândul clienților. Destinațiile exotice vor cunoaște o perioadă de consolidare, fără însă a schimba spectrul celor mai căutate țări, Republica Dominicană, Maldive și Dubai aflându-se în continuare printre preferințele românilor. Ne așteptăm la destinații precum Tunisia și Spania să înregistreze creșteri anul acesta și să se bucure de un comeback, în special pentru că în anii precedenți fie au fost restricționate, fie au existat puține opțiuni de petrecere a timpului liber”, anunță Cosmin Marinof, managing director al rețelei de agenții de turism și turoperare Dertour.

Dertour oferă vacanțe cu zboruri charter directe, în condiții de maximă siguranță, cu serviciul de asigurare al vacanței împotriva riscurilor COVID-19 atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței, dar și tarife preferențiale pentru testarea PCR Covid-19.

Dertour este una dintre cele mai mari companii de tourperare, cu cea mai mare rețea de agenții de turism din România, făcând parte din grupul german DER Touristik.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.