Design nou pentru vehiculele de inspecție ale BAG

Flota de vehicule de inspecție a Oficiului Federal pentru Transportul de Mărfuri (BAG) din Germania primește un nou design. O avertizare vizibilă și un efect de protecție cu o valoare mare de recunoaștere determină noul aspect al acestora.

Noua imagine asigură că vehiculele sunt întotdeauna recunoscute în mod optim, chiar și cu densitate mare de trafic și vizibilitate și condiții meteorologice variabile.

Noul design este rezultatul muncii intense de dezvoltare. Un element definitoriu de design este autostrada stilizată, principalul domeniu de activitate al serviciilor de control rutier, pe toate laturile vehiculului. Benzi curbate dinamic de culoare albastră pe toate părțile vehiculului pe o suprafață mare. Literele „BAG” sau „Traffic Control” în culoarea semnalului portocaliu creează un contrast intens.

În vedere laterală, liniile curbe în mijloc și o bandă albastră pe burtă în zona din față completează vederea de ansamblu atrăgătoare a vehiculelor. În vederea din spate, un triunghi mare, galben, poate fi văzut și ca element de avertizare. 

Culorile folosite albastru, galben și portocaliu se întăresc reciproc în efectul lor de avertizare. Foliile reflectorizante și un marcaj de contur circumferențial cu valori reflectorizante ridicate garantează o vizibilitate optimă a vehiculului în orice moment.

Vehiculele de inspecție nu numai că sunt vizibile dintr-o zonă largă în timpul utilizării, dar reprezintă, în mod inconfundabil, serviciile de inspecție ale BAG în traficul rutier și au o mare valoare de recunoaștere. 

Conducerea BAG a prezentat modele de vehicule cu noul design, pe 5 noiembrie. Ulterior, flota de vehicule a serviciilor de control rutier va căpăta, treptat, noul aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.