DHL Carpathian Marathon 2018

DHL Carpathian Marathon este pentru al patrulea an consecutiv alături de sportivii paralimpici, aducând și noutăți: o altă locație, trasee inedite și experiențe montane provocatoare.

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro, iar competița va avea loc pe 16 iunie. 

DHL Carpathian Marathon este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de mișcare, atât celor experimentați, cât și alergătorilor amatori, care își doresc să aibă parte de o experiență unică, într-un cadru spectaculos, Cheile Grădiștei – Fundata (Județul Brașov).

Toți participanții vor contribui direct, taxele acumulate din înscrieri fiind donate, în totalitate, Comitetului Național Paralimpic.

Înscrierile sunt gratuite pentru copiii și tinerii sub 18 ani. Pasionații de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Ștafetă (7km – în echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu vârste între 5 – 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variază între 500 m și 1km, în funcție de vârstă.

Participanții sub 18 ani au mai multe opțiuni de a se înscrie în această aventură montană: proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton.

”Descoperă noi orizonturi. Dă valoare cursei tale!” Participă și tu!

Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope se numără printre susținătorii ediției 2018 DHL Carpathian Marathon, iar parte dintre ei vor fi la linia de start, pe 16 iunie!

”Voi fi și anul acesta la linia de start DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, unde voi alerga la categoria ștafetă. Mă bucur să venim cu multe noutăți la această ediție, cum sunt o nouă locație și traseele noi, dar și că păstrăm multe dintre tradițiile acestui eveniment: susținerea sportivilor paralimpici, pentru al patrulea an consecutiv, energia pozitivă și bucuria emanate de acest eveniment, care atrag participanții, susținătorii, sponsorii și partenerii alături de noi. Îmi doresc ca și în 2018 să avem alături cât mai mulți alergători, doar astfel putând dona o sumă cât mai mare către Comitetul Național Paralimpic. Garantăm participanților o experiență de neuitat, într-un cadru de vis, și bucuria de a alerga și de a ajuta în același timp”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

”Mă bucur să fiu din nou ambasador al DHL Carpathian Marathon, un eveniment atât de frumos, cu o cauză socială atât de puternică! Pe 16 iunie, voi fi din nou la linia de start, ca și anul trecut, să alerg alături de ceilalți participanți și împreună să ne susținem sportivii paralimpici! Ei ne demonstrează zi de zi ce înseamnă curajul și determinarea, merită toată susținerea noastră, iar eu îi apreciez și îi felicit pentru performanțele lor excepționale!”, a precizat Gabriela Szabo.

”Sunt ani la rând de când susțin acest minunat eveniment și mereu mă bucur de impactul pe care-l are DHL Carpathian Marathon asupra alergătorilor și oamenilor dornici să facă fapte bune. E o oportunitate deosebită de a ne ajuta sportivii paralimpici să-și continue visurile, să facă perfomanță, și sunt încântată că și la această ediție luptăm pentru ei, pentru viitorul sportului românesc. Sper să ni se alăture cât mai mulți alergători, pe 16 iunie, dornici să trăiască o experiență inedită și să parcurgă trasee spectaculoase!”, a declarat Andreea Răducan.

”M-am alăturat cu drag și în acest an pentru a susține DHL Carpathian Marathon și mă bucur enorm că evenimentul susține în continuare sportivii paralimpici! Acești oameni extraordinari sunt un exemplu pentru noi toți și merită toate încurajările și eforturile noastre! Împreună cu toți pasionații de alergare care vor fi prezenți pe 16 iunie la start, vom putea să le dăm aripi acestor sportivi minunați să-și continue parcursul frumos și să aibă performanțe de excepție la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020!”, a precizat Constantina Diță.

”Mă bucur că sunt din nou alături de DHL Carpathian Marathon și abia aștept să alerg pe noul traseu, care sunt sigură că va fi o provocare minunată! Sper să țină vremea cu noi, în acest an, dar oricum va fi bine! Este fantastic în general să faci mișcare în natură, în aer liber, și abia aștept să particip și în acest an la eveniment, alături de soțul meu, și împreună să motivăm și alți oameni să alerge, susținându-i pe sportivii paralimpici!”, a declarat Sonia Argint Ionescu, susținător DHL Carpathian Marathon.

”Alerg în familie alături de ai mei la cursele care au în spate cauze sociale, pentru că ne oferă o satisfacție deplină: sport, socializare, implicare și, în plus, la DHL Carpathian Marathon te poți bucura de peisajele unice din Carpați și de aer curat! Primești acea valoare adăugată la cursa vieții. Haideți să alergăm pentru sportivii paralimpici!”, a precizat Eli Roman, susținător al evenimentului.

„Am participat încă de la primele ediții la DHL Carpathian Marathon, și individual, și alături de RoClub Maraton, așa că mă leagă emoțional multe amintiri frumoase de acest eveniment. La fiecare participare m-am bucurat de atmosfera frumoasă și de organizarea perfectă. Consider acest eveniment ca o mică terapie pe care ne-o facem cadou, pentru că alergăm în natură, combinăm mișcarea și sportul, cu aerul curat și ne desprindem de oraș și de agitație. Sunt foarte bucuros că DHL își dedică efortul unei cauze așa de frumoase și îi admir pe sportivii noștri paralimpici pentru performanțele și determinarea lor!”, a declarat nutriționistul Șerban Damian.

”Susțin DHL Carpathian Marathon și particip la acest eveniment deosebit, împreună cu familia mea și alături de mulți prieteni, pentru a ne bucura de un peisaj extraordinar, de o organizare perfectă, de posibilitatea alegerii dintre numeroase probe – inclusiv de ștafetă – și, nu în ultimul rând, pentru a contribui la viitorul sportului Paralimpic în România!”, a spus Andrei Roșu.

Simona Pope si Otniela Sandu

”Sunt extrem de încântată și onorată că în acest an sunt ambasador al DHL Carpathian Marathon! E o experiență cu totul nouă pentru mine, sunt o fire căreia îi place adrenalina, care iubește muntele, așa că mă bucur să fiu parte din această poveste, cu atât mai mult cu cât împreună susținem o cauză atât de frumoasă! Îi admir pe sportivii paralimpici români și vă aștept pe toți să alergăm pentru a le îndeplini visurile! Haideți să dăm valoare cursei noastre, pe 16 iunie!”, a declarat Chef Simona Pope.

Ediția 2018 a DHL Carpathian Marathon este organizată de MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 4.700 de evenimente sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.