DHL continuă modernizarea sediilor operaționale la nivel național

După deschiderea centrului de expedieri din București (în clădirea AFI Lake View, din luna martie), DHL Express Romania inaugurează, în luna mai, două centre operationale în Constanța și Suceava, care includ și centre de expedieri, cu dotări la cele mai înalte standarde DHL. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Sediile operaționale vin cu un concept nou, fiind primele din țară care sunt dotate și cu recepție pentru clienți, de unde aceștia își pot prelua sau de unde pot trimite colete, beneficiind de spații pentru parcare.

Sediul din Constanța are o suprafață totală de 865 mp, iar judetul Constanța este deservit cu ajutorul a 7 rute zilnice,  în timp ce investiția de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a 5 rute zilnice.

Noile sedii operaționale sunt echipate cu benzi de sortare, coletele se încarcă direct în mașina curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce inseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din țară. Aceasta ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale, ceea ce reprezintă un câștig semnificativ pentru partenerii DHL din aceste județe. Totodată, birourile angajatilor sunt amenajate la cel mai înalt standard și asigură un mediu de lucru foarte confortabil și plăcut. 

„Mediul economic din județele Constanța și Suceava este unul dinamic și ne dorim să fim aproape de partenerii noștri din aceste județe, oferindu-le cele mai bune opțiuni când vine vorba de servicii de curierat internațional, la cele mai înalte standarde de calitate . Vom continua să investim în România, ca parte esențială a strategiei noastre de dezvoltare. a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express România.

DHL confirmă continuarea planului de investiţii început acum peste 30 de ani pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional. 

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, aproape 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

DHL – Compania de logistică pentru întreaga lume

DHL este lider mondial în domeniul logisticii. Diviziile DHL oferă un portofoliu de servicii logistice de neegalat, de la livrarea de colete național și internațional, expedieri e-commerce și soluții de fulfillment, transport internațional expres, rutier, aerian și maritim, până la managementul lanțului industrial de aprovizionare. Cu o echipă de aproximativ 380.000 de angajați în peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume, DHL conectează oamenii și afacerile într-un mod sigur și fiabil, asigurând fluxuri comerciale sustenabile la nivel global. DHL se poziționează în mod clar drept “Compania de logistică pentru întreaga lume” (The logistics company of the word), prin soluțiile specializate pe care le pune la dispoziție pentru piețele și industriile în creștere, cum ar fie cele de tehnologie, biotehnologie și sănătate, inginerie, producție și energie, mobilitate auto și retail. 

DHL este parte a Deutsche Post DHL Group. Grupul a generat venituri de peste 81 de miliarde de euro în 2021. Bazându-se pe principii de afaceri sustenabile și angajament față de societate și mediu, Grupul aduce o contribuție pozitivă la nivel mondial. Grupul Deutsche Post DHL își propune să atingă ținta de zero emisii până în 2050.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.