DHL – „Great Place to Work” pentru a doua oară consecutiv

DHL Express Romania a primit, pentru a doua oară consecutiv, certificarea „Great Place to Work”, o realizare extrem de importantă pentru companie, potrivit comunicatului transmis redacției.

Rezultatul vine ca urmare a feedback-ului primit de la 76% dintre angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebări, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei „Great Place to Work”. Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. 

Metodele de evaluare sunt bazate pe criteriul principal al încrederii, analizând relația angajaților cu conducerea, cu ceilalți angajați și cu propriul loc de muncă.

Great Place to Work este autoritatea globală care analizează cultura companiilor, experiența angajaților și comportamentul de leadership dovedit, care conduce la creșterea afacerii și inovație. 

Față de rezultatele de anul trecut, una din întrebările care a înregistrat o creștere mare a răspunsurilor favorabile a fost “Sunt mândru(ă) să spun că lucrez aici” (+9%).

„DHL România este certificată pentru a doua oară ca fiind ‘Great Pace to Work’. Suntem mândri să ne aflăm alături de alte companii de succes din lume. Acest certificat ne deosebește, dar ne și responsabilizează, întrucât astăzi liderii trebuie să creeze o cultură extraordinară, un scop, să ofere încredere, să sprijine inovația, diversificarea și incluziunea pentru toți. Companiile de succes sunt cele care creează un mediu în care talentele se pot dezvolta și pot contribui la creșterea companiei”, a spus Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania.

„Scopul nostru este să conectăm oamenii și să îmbunătățim viețile acestora. Acest lucru se aplică clienților și angajaților noștri în aceeasi măsură. Vrem să oferim un mediu de lucru atrăgător, unde angajații să vină cu drag și unde să se simtă parte a unei echipe, fiecare cu rolul lui important în oferirea unor servicii excelente clienților noștri. La DHL fiecare angajat lucrează cu pasiune și în fiecare zi acceptă provocarea de a aduce satisfactie clienților, de a avea grijă de fiecare coleg, de a redefini global diversitatea și incluziunea și de a contribui la reducerea impactului asupra mediului, îmbunătățind în același timp comunitatea din care face parte. Rezultatul sondajului de opinie în rândul angajaților este cu atât mai important cu cât vine după un an dificil, un an cu provocari la care nu ne-am așteptat, dar cărora le-am facut față cu success împreuna, ca o echipă”, a declarat Diana Zamfir, HR Manager DHL Express Romania.

Reprezentantele DHL mai precizează că „această nouă certificare reprezintă încă un pas important către demersul „Employer of Choice” și dovedește că la DHL Express Romania cultura recunoașterii este un motor principal pentru satisfacția angajaților. Rezultatele acestui sondaj arată totodată că oamenii sunt mândri că lucrează la DHL, apreciază modul în care se comunică, sunt mândri de echipa din care fac parte și apreciază sprijinul și respectul oferite reciproc, dar și în relatia cu managementul”. 

Great Place to Work® este o companie globală de analiză și consultanță pentru oameni, care ajută companiile de toate dimensiunile să producă rezultate mai bune în afaceri, concentrându-se pe experiența la locul de muncă al fiecărui angajat – cercetarea noastră arată că există o relație clară și directă între devotamentul angajaților și performanța financiară.

În ultimii 25 de ani, am surprins opiniile a peste 100 de milioane de angajați la nivel mondial, ajutând organizațiile din întreaga lume să identifice și să creeze culturi de încredere, cu performanțe înalte. Dezvoltat in cei zeci de ani de cercetare, Emprising®, platforma noastră de sondaje și analize software-as-a-service, oferă companiilor acces la evaluări, date și raportări în timp real, necesare pentru a le ajuta să creeze un impact semnificativ asupra afacerii lor, angajatilor și culturii companiei.

Prin programele noastre de certificare, recunoaștem locuri de muncă deosebite și producem lista anuală a celor 100 cele mai bune de companii pentru care poți să lucrezi, precum și o varietate de alte clasamente ale celor mai bune locuri de muncă din Statele Unite și peste alte 60 de țări. Tot ceea ce facem este ghidat de misiunea noastră: a construi o lume mai bună, ajutând fiecare organizație să devină un loc de muncă excelent pentru toți până în anul 2030.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.