DHL mărește prețurile

DHL Express, liderul pieței de servicii de curierat internațional a anunțaț în 24 septembrie modificarea anuală a tarifelor, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 5,5% față de tarifele stabilite pentru 2018.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

“DHL Express a investit semnificativ în rețeaua sa internațională pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor tot mai complexe și pentru a oferi cel mai bun serviciu pentru clienți la nivel internațional”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

“Obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor noastre pentru a preîntâmpina cerințele clienților noștri. Modificarea anuală a tarifelor ne permite să întărim infrastructura și ne ajută să asigurăm cele mai bune soluții pentru partenerii nostril, utilizând cele mai performante tehnologii și procese privind livrarea expedierilor. În mod particular, în ultima perioadă ne-am concentrat pe investiții privind extinderea centrelor de sortare și noi centre operaționale, care vor conduce la creștere a capacității de procesare a expedierilor și reducerea timpilor de tranzit. Ne concentrăm permanent pe dezvoltarea flotei de aeronave regionale și intercontinentale, inaugurarea de noi centre operaționale cu capacitate automatizată de sortare şi introducerea de soluții electronice pentru clienții din întreaga lume. DHL Express va continua să facă totul pentru a asigura cel mai ridicat nivel de siguranță și cele mai performante standarde operaționale, pentru a răspunde nevoilor clienților, partenerilor și autorităților de transport”, a adăugat el.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservim. Procentul de modificare a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților la care contractele în vigoare permit această ajustare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.