Digitalizarea mobilității: DKV colaborează cu Intellias

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a semnat un parteneriat pe termen lung cu Intellias, un jucător tehnologic global cu sediul în Ucraina.

DKV Mobility încheie un parteneriat strategic pe termen lung cu Intellias, pentru a digitaliza în continuare produsele și serviciile de mobilitate prin combinarea expertizei tehnologice DKV Mobility-Intellas. (Oleksandr Odukha, vicepreședinte Automotive și Mobilitate la Intellias, cu Jesper Erichsen, Chief Operating Officer la DKV Mobilitate)

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Obiectivul parteneriatului este acela de a digitaliza în continuare produsele și serviciile de mobilitate prin combinarea expertizei tehnologice ale celor două companii. Atât DKV Mobility, cât și Intellias afirmă că parteneriatul va oferi noi oportunități pentru succesul afacerilor pe termen lung și va crește prezența în domeniul mobilității digitale.

Jesper Erichsen, chief operating officer la DKV Mobility: „Modelul nostru de parteneriat promite să confere beneficii reciproce atât pentru DKV Mobility, cât și pentru Intellias. Suntem extrem de încântați de aparatura tehnologică superioară și de prestigiul Intellias și suntem încrezători că parteneriatul va avea un impact pozitiv asupra valorilor și beneficiilor extinse pe care le creăm pentru clienții noștri. Acest parteneriat reflectă, de asemenea, angajamentul nostru de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil al mobilității prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație, în special cu sprijinul Intellias – expert în acest domeniu”.

„Am avut o relație de lungă durată cu DKV Mobility și suntem încântați să o extindem într-un parteneriat strategic. Deoarece suntem amândoi pasionați de inovații și împărtășim aceeași viziune asupra excelenței în tehnologie, cooperarea noastră va aduce valori de neegalat sectorului de mobilitate și comunității de șoferi de camion și manageri de flotă”, a declarat Andriy Terlyha, Chief Delivery Officer la Intellias.

DKV Mobility și Intellias au colaborat cu succes în numeroase proiecte, inclusiv DKV Analytics, câștigător al premiului german pentru inovație.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 295.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~310.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

Intellias

Intellias este partener tehnologic global al companiilor din Fortune 500 și al organizațiilor de top care contribuie la accelerarea ritmului de digitalizare durabilă. Intellias permite companiilor care operează în Europa, SUA, regiunea MENA și regiunea APAC să îmbrățișeze inovația la scară. Compania este recunoscută de Inc. 5000 și recunoscută în Forbes și în GSA UK Awards. Cu o prezență de aproape 20 de ani, Intellias este orientată spre asigurarea succesului clienților noștri în călătoria lor valorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.