Din culisele Calendarului Pirelli 2018

Pirelli prezintă imagini din culise și informații relevante ale scenariului Calendarului  Pirelli 2018 realizat de Tim Walker in Londra.

Conceptul

Pentru Calendarul Pirelli 2018, Tim Walker foloseşte imagini suprarealiste, asemenea viselor, reinterpretând o poveste spusă pentru prima dată în 1865: “Alice în Ţara Minunilor”, aparţinând matematicianului şi scriitorului englez Charles Lutwidge Dodgson, cunoscut drept Lewis Carroll.

Backstage The Cal Shoot by Tim Walker

Inspirat de această poveste fantastică, imaginile lui Tim Walker sunt tablouri vibrante, pline de aluzii, situaţii improbabile şi proverbe iluzorii.

Şi el, asemenea altor mari artişti care au fost inspiraţi de această poveste, a creat propria versiune, una care înfăţişează 17 protagonişti de culoare din lumea modei, muzicii, cinematografului şi  a culturii rap.

Backstage The Cal Shoot by Tim Walker

Acesta nu este primul Calendar Pirelli în care sunt ilustrate exclusiv modele de culoare: în 1987 fotograful Terence Donovan a realizat în Bath (Marea Britanie) un material în care se regăseau, printre alte talente ale momentului, Waris Dirie şi Naomi Campbell, atunci în vârstă de 16 ani.

Detalii, la www.pirellicalendar.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.