DKV acoperă taxa din Croația în sistem postpay – premieră

DKV Euro Service este primul furnizor străin care decontează taxele de drum din Croaţia în sistem postpay.

Croaţia este o ţară importantă de tranzit pentru mulţi transportatori internaţionali care traversează statele din Balcani pe parcursul a numeroase drumuri internaţionale ce încep sau se termină în diverse ţări din Europa.

Din 25 aprilie 2017, DKV Euro Service a devenit primul furnizor oficial de carduri de combustibil şi de servicii care decontează taxele de drum ale operatorilor de autostrăzi HAC şi ARZ. Acest lucru va permite clienților să evite cozile lungi și să-și reducă costurile. Clienții DKV pot obține unitatea de bord ENC pentru vehiculele cu greutatea totală admisă de peste 3,5 tone , dar și pentru autocare. Prin acest serviciu ei primesc înapoi până la 35% reducere de la operator. În plus, ei pot utiliza benzile ENC de la cabinele de taxare, care economisesc timp.

Toate categoriile de vehiculele din Croația sunt obligate să plătească taxe de trecere, dar taxele de trecere pentru vehiculele din categoriile III și IV pot fi plătite prin intermediul DKV. Unitatea de bord poate fi obținută după un proces de înregistrare rapid și simplu la un punct de vânzare utilizând cardul DKV și poate fi atașată imediat în interiorul vehiculului. Taxele sunt clar menționate în factura DKV.

Pentru informații suplimentare, accesați www.dkv-euroservice.com/toll

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 45 de ţări. În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2016, DKV Card a fost numit pentru a 12-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.