DKV BOX Europe a fost aprobat pentru autostrăzile din Italia

DKV, furnizorul de servicii de mobilitate, oferă acum un dispozitiv transnațional pentru taxe de drum în Italia. Astfel, DKV devine primul furnizor certificat din afara Italiei care oferă un aparat de bord pentru taxe compatibil EETS. După o fază pilot de succes, operatorii autostrăzilor au aprobat DKV Box Europe pentru decontarea taxei de drum pe autostrăzile italiene, pentru camioane și autobuze care depășesc 3.5t. Sistemul italian de taxare al Asociației Italiene a Operatorilor de Autostrăzi, AIOA, acoperă aproximativ 6.600 km de autostradă. 

În plus, față de Italia, serviciul DKV Box Europe este utilizat pe scară largă și pentru taxele de drum pentru camioane în țări precum Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria Spania, Portugalia și Ungaria dar și pentru punctul de trecere Warnaw, tunelul Herren și tunelul Liefkenshoek, acoperind astfel douăsprezece sisteme europene de taxare rutieră. DKV Box Italia, care poate fi utlizat la nivel național în Italia, a fost deja aprobat la începutul lunii februarie. 

„Italia este o țară de tranzit importantă în traficul nord-sud. De aceea suntem foarte încântați să fim acum primul furnizor care facilitează călătoria internațională, oferindu-le cliențiilor noștri o soluție adecvată de taxare pentru spațiul italian”, declară Jérôme Lejeune, DKV Managing Director Toll. 

Liniile de taxare marcate special vor indica șoferului ce bandă DKV Box Europe  poate fi utilizată. În viitorul apropiat, DKV Box Europe va fi implementat în Elveția și în alte țări europene. 

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 220.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. După o fază pilot de succes, operatorii autostrăzilor italiene au aprobat DKV Box Europe pentru plata taxei de drum pe autostrăzile interne, pentru camioane și autobuze care depășesc 3.5t.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.