DKV BOX EUROPE acoperă și Elveția

DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, anunță că taxele de drum din Elveția pot fi decontate cu DKV BOX EUROPE.

Această soluție de taxare, cu o unitate de bord unică, acoperă întreaga rețea rutieră din Elveția.

„Obiectivul DKV Mobility este de a fi deschizători de drumuri pentru a facilita lanțul de aprovizionare în întreaga Europă. Suntem încântați că Elveția este pregătită pentru DKV BOX EUROPE, care promite fiabilitate și comoditate – aducând nu numai soluții de încredere clienților noștri ci, cel mai important, o eficiență comercială atât de necesară”, spune Jérôme Lejeune, managing director Toll la DKV Mobility.

Prin adăugarea Elveției, DKV BOX EUROPE oferă acum servicii de taxare în 11 țări cu 14 sisteme de taxare – Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria, Italia, Ungaria, Polonia (începând cu 1 octombrie 2021) și Elveția precum și la tunelul Warnow, tunelul Herren și Liefkenshoektunnel.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.