DKV Box Europe va permite decontarea taxelor în Ungaria

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV a demarat faza pilot pentru decontarea taxelor de drum din Ungaria, prin intermediul DKV BOX EUROPE. Sistemul de taxare HU-GO include toate autostrăzile, drumurile expres și drumurile naționale, se arată într-un comunicat transmis ZIUA CARGO.

Clienții DKV pot folosi deja DKV CARD pentru a plăti taxe de drum în Ungaria. Cu ajutorul DKV BOX EUROPE, DKV va oferi în curând o alternativă transfrontalieră eficientă și profitabilă pentru Ungaria, cu servicii cu valoare adăugată de ultimă generație. 

„În prezent, clienții noștri pot achita taxele fără numerar în Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria, precum și la punctul de trecere Warnow, Tunelul Herren și Liefkenshoektunnel. Suntem mândri că vom putea adăuga Ungaria la această listă foarte curând”, spune Jerome Lejeune, director general Toll la DKV. „Astfel, am ajuns la o altă etapă importantă în demersul nostru de a conecta întreaga Europă cu un singur aparat. În curând vor urma mai multe țări.” Clienții DKV beneficiază de o ofertă profitabilă de plată în sistem postpay, cu un efect pozitiv asupra lichidității lor.

În ultimii ani, Ungaria s-a dezvoltat devenind un hub logistic central în regiunea Europei Centrale și de Est alături de Republica Cehă. Pentru Ucraina, România și mai multe state balcanice, drumul către piețele UE duce aproape inevitabil prin bazinul Carpaților, iar pentru Croația, Ungaria reprezintă o alternativă la Austria, care este și vecină. Importanța Ungariei ca țară de tranzit între Europa de Nord / Vest și Europa de Est / Sud-Est este deja evidentă prin faptul că patru coridoare de transport ale UE traversează țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.