DKV BOX Italia a fost aprobat

De acum, furnizorul de servicii de mobilitate DKV Euro Service va fi primul furnizor certificat din afara Italiei care va oferi servicii de taxare pe teritoriul țării, se arată în comunicatul transmis, în 17 februarie, ZIUA CARGO.

După o fază pilot de succes, operatorii italieni de autostrăzi și-au dat aprobarea pentru ca DKV BOX ITALIA să fie utilizat pentru decontarea taxelor pe autostrăzile italiene pentru camioane și autobuze> 3,5 t. Soluția de taxare DKV este gata de utilizare și poate fi deja comandată.

„Suntem foarte încântați și recunoscători că le putem oferi clienților prima noastră soluție de taxare pentru Italia”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Euro Service. „Astfel, putem satisface nevoile transportatorilor care conduc la nivel național. DKV BOX ITALIA se bazează pe tehnologie și hardware dezvoltate de către furnizorul norvegian de tehnologie NORBIT, care a fost un partener de încredere și foarte profesionist cu care suntem nerăbdători să lucrăm.” Benzile special marcate îi indică șoferului pe ce bandă poate fi utilizată DKV BOX ITALIA. În viitorul apropiat, se așteaptă ca dispozitivul interoperabil DKV BOX EUROPE – care trece în prezent prin faza pilot – să fie aprobat și pentru Italia, acoperind astfel 11 sisteme de taxare.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.