DKV BOX Scandic este disponibil

Furnizorul european de servicii de mobilitate își extinde și mai mult portofoliul, cu unitatea de bord DKV BOX Scandic, pentru decontarea simplă și convenabilă a taxelor în Norvegia, Danemarca și Suedia.

De acum, clienții DKV Mobility din Norvegia, Danemarca și Suedia își pot plăti taxele cu ușurință și comod prin intermediul DKV BOX Scandic. Furnizorul european de servicii de mobilitate își extinde în continuare portofoliul cu o altă unitate de bord. DKV BOX Scandic, care poate fi folosit atât pentru flote de camioane, cât și pentru autoturisme, este acceptat pe toate drumurile, podurile, feriboturile și tunelurile din rețeaua norvegiană de taxare, precum și pentru podurile Öresund (Danemarca/Suedia) și Störebaelt (Danemarca).

Jérôme Lejeune, managing director Toll/Refund Services la DKV Mobility: „Suntem foarte încântați să oferim clienților noștri serviciul de decontare a taxelor în țările scandinave cu noul DKV BOX Scandic. Cu această soluție, le oferim și mai multă flexibilitate și o experiență de condus și mai plăcută. Un alt beneficiu pentru clienții DKV BOX Scandic este posibilitatea de a se înregistra pentru diferitele scheme de reduceri care se aplică drumurilor, feribotului și podurilor”.

Clienții vor primi dispozitivul de taxe de drum prin poștă după ce formularele de comandă necesare au fost trimise către DKV Mobility pentru procesare. Ca și în cazul tuturor unităților de bord DKV Mobility, DKV BOX Scandic poate fi conectat cu ușurință la vehiculul înregistrat.

Pe lângă DKV BOX Scandic, DKV Mobility are un portofoliu larg de soluții de taxare pentru Europa și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.