DKV CARD este acceptat în sistemul de taxare „Platon” din Rusia

Începând cu această lună, clienții DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de servicii de mobilitate, își pot folosi cardul DKV pentru a achita taxele de drum din Rusia. Posibilitatea achitării taxelor în Rusia cu DKV CARD le oferă acum clienților o mai mare flexibilitate și economisește timp prețios.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Clienții DKV Mobility pot alege între două opțiuni: Clientul poate folosi DKV CARD pentru a rezerva tichete relaționale la terminalul de taxare, precum și pe portalul operatorului sau își poate reîncărca contul la operatorul de taxare. Astfel, trebuie mai întâi efectuată înregistrarea online pe portalul operatorului.

În calitate de poartă către Drumul Mătăsii, Rusia permite accesul spre cea mai importantă rută comercială dintre Europa și Asia. „Suntem foarte încântați să le oferim clienților noștri opțiunile de a achita acum taxele în Rusia cu DKV CARD. Rusia este o țară importantă din punct de vedere strategic, deoarece permite o rută de tranzit către Kazahstan și China. În alte țări din apropiere, cum ar fi Georgia, Belarus sau Țările Baltice, taxele pot fi deja decontate cu DKV CARD”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Mobility.

Jérôme continuă „În fiecare zi, numeroase mărfuri sunt transportate între Europa și Asia prin Drumul Mătăsii. Dorim să conectăm mai bine aceste rute și să consolidăm infrastructura oferindu-le clienților noștri soluții flexibile de taxare”.

Pe lângă DKV CARD, DKV Mobility are un portofoliu larg de soluții de taxare pentru întreaga Europă – inclusiv unități de bord precum DKV BOX Europe, vignete și tichete relaționale.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com 

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.