DKV Euro Service, încă un an cu rezultate record

DKV_Card-2DKV MOBILITY SERVICES Group a înregistrat o creștere a vânzărilor la 6,3 miliarde de euro în anul 2016.

Acest rezultat, obținut în ciuda costurilor reduse ale carburanților, reprezintă un avans cu 8,6% comparativ cu cel din 2015, când compania a avut vânzări de 5,8 miliarde de euro.

Este cel mai de succes an din istoricul de 80 ai companiei, după indicatorii record de anul trecut.

„2016 este un nou an foarte bun și pentru DKV Euro Service România. DKV CARD și DKV TOLL sunt principalele produse din portofoliul nostru, însă toate serviciile noastre, inclusiv recuperarea TVA-ului și a accizelor, au crescut semnificativ în România. Acesta este în principal rezultatul produselor și serviciilor de calitate superioară, lucru confirmat și de parteneriatele de lungă durată pe care le avem cu clienții”, a declarat Robert Vass, Country Manager România și Ungaria. „Am observat și o creștere importantă a numărului de clienți care folosesc DKV COCKPIT, platforma online pe care am dezvoltat-o pentru a le oferi clienților un instrument eficient și autonom de administrarea a serviciilor pe care le folosesc”, a adăugat Vass.

În 2016, DKV a adăugat aproximativ 5.000 de noi stații de carburanți rețelei sale din Europa și a devenit partener oficial pentru operatori de taxe de drum din mai multe țări europene.

Anul trecut a marcat și o lansare importantă în România, taxa de drum din Belgia, care a fost introdusă cu succes clienților DKV Euro Service, în ciuda provocărilor operatorului oficial. DKV Euro Service continuă să monitorizeze atent schimbările sistemelor de taxe de drum din Europa și va fi printre primii care să asigure o tranziție ușoară tuturor clienților, la momentul potrivit.

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 45 de ţări. În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2016, DKV Card a fost numit pentru a 12-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.