DKV Euro Service își extinde rețeaua în Ungaria

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV și-a extins din nou, în mod semnificativ, rețeaua de aprovizionare în Ungaria, ajungând la aproximativ 1.000 de stații, prin adăugarea celor de alimentare cu tarife reduse Auchan.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

„Auchan Ungaria este unul dintre principalii comercianți de carburanți cu amănuntul de tip discount, activ pe piața maghiară din 2004. La toate stațiile lor de aprovizionare se oferă permanent combustibili de înaltă calitate la prețuri scăzute. DKV este primul și singurul partener profesionist de carduri de combustibil Auchan. Stațiile Auchan sunt o alegere perfectă pentru flotele de autoturisme, dar și pentru camioane datorită pompelor diesel de mare viteză.

Stațiile Auchan sunt situate în puncte de legătură strategice de-a lungul rutelor majore de tranzit. Pentru a le găsi cu ușurință, acestea au fost adăugate în DKV APP și în DKV MAPS.

Deoarece autoritățile fiscale austriece au decis recent că TVA-ul pe motorină nu va mai fi plătit de acum înainte companiilor de transport din țări din afara UE, multe companii de transport din afara UE – de ex. din Turcia, Serbia și Marea Britanie – au decis să folosească Ungaria ca țară de tranzit”.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV Moblility Services Group, cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.