DKV extinde rețeaua de stații din Austria

Clienții DKV Euro Service pot utiliza acum cardul DKV pentru a deconta combustibilii și serviciile de spălare ale autoturismelor la 77 de stații A1 din Austria, noi în rețeaua DKV. A1 este prezentă în regiunile Styria, Carintia, Burgenland și în Austria superioară și inferioară.

Rețeaua de distribuție DKV din Austria va crește astfel la 1.411 de stații. Stațiile A1 pot fi găsite atât prin intermediul DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

„Cu stațiile A1, adăugăm un brand puternic rețelei noastre extinse de aprovizionare din Austria și, odată cu această mutare, le oferim clienților noștri acces la mai mult de jumătate din benzinările de pe piața austriacă. Stațiile A1 au un aspect excelent, sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră și oferă combustibili de înaltă calitate la un preț atractiv”, spune Volkmar Link, director de vânzări D-A-CH. „Pe lângă combustibilii de calitate ridicată, clienții noștri pot folosi cardul DKV să plătească pentru serviciile de spălătorie și alte servicii legate de autovehicule.”

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.