DKV investește în platforma de informații despre transport Route42

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility va investi în platforma de date Route42. Fondurile vor fi utilizate pentru a accelera lansarea internațională, a extinde funcționalitatea platformei și a crește numărul de sisteme telematice integrate cu Route42.

Transportatorii vor avea de beneficiat, deoarece operatorilor de transport le va fi mai ușor să se conecteze, să utilizeze și să obțină controlul asupra performanței lor, având la dispoziție aceste date.

„Alianța strategică cu unul dintre principalii furnizori de software de informații despre transport din Olanda ne va ajuta să modelăm cu succes digitalizarea care avansează rapid în industria mobilității, împreună cu clienții și partenerii noștri”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility, și adaugă: “Route42 și DKV Mobility împărtășesc aceeași viziune asupra modului în care va evolua industria transporturilor în viitor. De aceea, așteptăm cu nerăbdare această cooperare cu Route42, având în vedere perspectiva unei vizibilități crescute a DKV de-a lungul lanțului de aprovizionare”.

Max Den Dopper, cofondator și CEO la Route42, adaugă: „Suntem încântați de oportunitatea de a lucra cu DKV. DKV este un furnizor de servicii de mobilitate de top în Europa, expertiza și rețeaua lor vor transforma Route42 într-un jucător internațional.” Ambele părți au convenit să nu dezvăluie suma totală a tranzacției.

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 220.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

Route 42

Misiunea Route42 este de a oferi transportatorilor control deplin asupra operațiunilor și marjelor de transport. Route42 își propune să schimba lumea transportului cu platforma sa generică, versatilă și ușor de utilizat, care se integrează fără efort cu cele mai noi tehnologii. Obțineți informații acționabile și în timp real analizând date stocate în cloud cu setul nostru extins de instrumente. Platforma conectează în prezent peste 15.000 de active. În scurt timp, Route42 a câștigat o cotă de piață sustenabilă, colaborând cu lideri precum DHL, XPO, Maersk, Ancotrans, SUEZ, Jan de Rijk și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.