DKV își extinde rețeaua de acceptanță în Italia și în Elveția

DKV Euro Service și-a extins de curând rețeaua de acceptanță din Italia și în Elveția. În Italia, clienții DKV pot plăti carburantul în peste 200 de stații de alimentare adiționale ale firmei Eni, prin intermediul DKV CARD.

Astfel, rețeaua de acceptanță se ridică la 7.407 stații de carburanți. În Elveția, DKV a adăugat de curând 175 de stații de carburanți ale firmei TamOil în rețeaua de alimentare. Astfel, clienții DKV din Țara Cantoanelor au acum la dispoziție 521 de stații de alimentare.

„Ne bucurăm să le putem oferi clienților noștri o acoperire și mai mare pentru alimentare, prin intermediul partenerilor noștri Eni și TamOil”, a spus Sven Mehringer, Directorul Fuel / Vehicle Services al DKV Euro Service.

Mai multe informații la www.dkv-euroservice.com

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați.

În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.