DKV își extinde rețeaua de distribuție din Cehia

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde cooperarea cu compania de uleiuri minerale Benzina, din Republica Cehă. Începând de acum, clienții DKV au acces la încă 200 de stații marca Benzina și, astfel, la întreaga rețea Benzina.

În plus față de combustibilii convenționali, combustibilii alternativi precum GNC și GPL sunt disponibili și în stațiile Benzina, unde se poate achita fără numerar folosind cardul DKV. Oferta de aprovizionare se adresează astfel nu numai transportatorilor de mărfuri, ci și companiilor cu flote de autoturisme.

„Avem deja o colaborare de succes cu Benzina, de mulți ani. Rețeaua este foarte populară printre clienții noștri, datorită standardelor sale ridicate de calitate și a gamei largi de combustibili. Sunt încântat că am reușit să extindem acceptarea cardului DKV la 200 de noi stații și, astfel, la rețeaua completă a companiei Benzina”, spune Sven Mehringer.

Cardul DKV este acceptat în prezent la peste 63.000 de stații de service din Europa. În Republica Cehă, cardul DKV poate fi utilizat la 1.350 de stații. Datele lor de localizare și alte informații utile sunt disponibile într-o platformă de stații de service online și în planificatorul de rute din cadrul DKV MAPS de pe site-ul companiei sau în aplicația DKV pentru dispozitivele mobile cu sistemele de operare Android, IOS și Windows.

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 200.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.