DKV Mobility a fost certificată „Top Employer 2023” în România

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a primit recent două distincții „Top Employer 2023” din partea Top Employers Institute.

Premiul certifică o companie ca angajator de încredere, cu condiții excepționale pentru angajați. În Germania, premiul a fost oferit DKV Mobility pentru al șaselea an consecutiv. De asemenea, compania a primit distincția Top Employer pentru prima dată în România.

Mădălina Ionescu, Human Resources Business partner la DKV Mobility: „Suntem extrem de încântați că am primit acest premiu. Este o recunoaștere a muncii noastre îndeplinite cu succes în domeniul resurselor umane din ultimii ani și, în același timp, o motivație de a continua să ne îmbunătățim cultura corporativă. Acest lucru ne face mai atractivi pentru specialiștii pe care dorim să-i atragem în compania noastră. De asemenea, premiul este un criteriu esențial pentru noi în munca de zi cu zi din domeniul resurselor umane.”

În România, DKV Mobility se numără printre 31 de companii care au primit distincția Top Employer. În Germania, compania a atins chiar topul primilor 20 de angajatori premiați.

Primul pas în procesul de certificare este participarea la un sondaj privind cele mai bune practici de HR – un inventar detaliat al proceselor și structurilor de resurse umane. Pentru aceasta, compania trebuie să aibă stabilite structuri profesionale de HR și să poată oferi dovezi ale acestora. Următorul pas este o revizuire și validare a informațiilor, inclusiv de către o firmă de audit independentă. Pentru a fi certificată ca angajator de top, compania trebuie să îndeplinească un standard definit la nivel internațional.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 301.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~63.000 de stații de alimentare convenționale, ~413.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro, în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.